Våra brands och sajter

Här kan du se några av de sajter vi står bakom

Vi står bakom några av Sveriges ledande jämförelsesajter inom finanssegmentet, där vårt huvudfokus är att lista och jämföra kreditkort och lån.

Under 2022 låg vårt fokus på att förvärva sajter i ett tidigt skede där vi såg en god framtida potential. Vi genererar idag tusentals leads till våra samarbetspartners och arbetar aktivt för en framtida tillväxt. Nedan kan du läsa mer om projekten.

Kreditkort.nu skärmdump

Kreditkort.nu är ett av våra flaggskepp som förvärvades under hösten 2021. Sajten jämför idag 64 kreditkort från 39 kortutgivare och håller en fin tillväxt.

Kreditkortsval.se förvärvades under våren 2022 och har sedan dess ökat med cirka 200% i mer trafik och 600% i ökade intäkter.

Kreditkortsval.se skärmdump
Bästakreditkortet.se skärmdump

Bästakreditkortet.se blev startskottet för att börja jämföra kreditkort. Sajten förvärvade vi våren 2021 och den har sedan dess hållit en fin tillväxt.

Dittlån.se förvärvade vi under våren 2022. Ett nytt krafttag togs sedan hösten 2022, vilket resulterat i en snabb ökad tillväxt i såväl trafik som intäkter.

Dittlån.se skärmdump
Hittasmslån.se skärmdump

Hittasmslån.se köptes som utmaning att vända en sida som åkt på stryk efter Google-uppdatering. Optimering av sajt och innehåll gjordes vintern 2022 och just nu väntar vi på gensvar från Google av vårt nedlagda arbete.

Hittakreditkortet.se har haft rejäla glansdagar och svarar väldigt snabbt på optimering som görs. Fokus här ligger på att generera höga volymer leads.

Hittakreditkortet.se skärmdump

Önskar ni flera leads till ert företag?

Kontakta oss och låt oss prata genom ert behov.
Vi är väldigt selektiva i vilka samarbeten vi väljer att inleda. Vi tackar hellre nej till ett samarbete om vi inte ser en lönsam och långsiktig affär för båda parter.

Sajter
0 +
Samarbeten
0 +
Resultat
0 %
Genuina leads
0 %